KÖP SÄSONGSKORTET! ENDAST 500 KR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Lidingö Basket
KFUM Lidingö Basket - KFUM Blackeberg Basket
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 november, 15:00
Plats:Hersby
Förlust i jämn match mot Blackeberg
2023-11-08 17:38

Lidingös damer som inlett säsongen fantastiskt bra med fyra segrar på de fem inledande matcherna tog i helgen emot toppkonkurrenten Blackeberg Basket som inför matchen hade lika många segrar och matchen skulle bli spännande efter en vändning från Lidingö.

I lördags mötte damlaget Blackeberg hemma i Hersbyhallen. Lidingö började mycket bra med tre raka treor, men sedan tog Blackeberg kommandot genom sin dominans i tresekundersområdet. Lidingö gjorde en imponerande comeback från underläge med 22 poäng till endast fem, men närmare än så kom inte hemmalaget.

 

Förlust 71-80 och Lidingö ligger nu på plats 6 av 14 i en haltande serie.

 

”I slutet av matchen visade vi en inställning vi hade behövt från start. Det är frustrerande med förlust, men det känns också bra att vi kan tävla med de bästa lagen i år. Vi skruvar lite på detaljer och ser fram emot att möta Uppsala på lördag!”, säger Pia Rosin, coach. 


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer