DAGS ATT ANMÄLA SIG TILL SOMMARENS LÄGER FÖR ALLA SPELARE FÖDDA 2014 OCH TIDIGARE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Lidingö Basket
KFUM Lidingö Basket - Luleå Steelers
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 december, 17:00
Plats:Hersby
Bra insats räckte inte för herrarna
2023-12-04 14:21

Det blev en riktigt spännande och nervös avslutning på herrarnas hemmamatch mot Luleå Steelers i helgen. När Aleksandar Petrovic drog i en trea och kvitterade matchen med endast sex sekunder kvar av matchklockan så trodde nog många att matchen skulle gå till förlängning.

Efter en dag i Hersbyhallen med både USM och damlagsseger mot Hammarby, avslutades lördagen med herrarnas match mot duktiga Luleå Steelers. Herrarna som har haft en tung säsongsinledning med två segrar på de inledande sex matcherna ställdes mot topplaget Steelers som vunnit sju av sina inledande nio matcher.

 

Men Lidingö gjorde en av sina bästa matcher för säsongen och spelade jämt med Luleå under hela den första halvleken och den tredje perioden och inför den avslutande perioden var ställningen 52-52. Då tog de formstarka gästerna tag i taktpinnen och herrarnas hamnade i ett underläge som växlade fram och tillbaka mellan fem och nio poäng ungefär. 

 

Men genom en sista ansträngning i slutskedet av matchen tog sig herrarna ikapp och utjämnade. När Aleksandar Petrovic sen drog i den där trean och kvitterade matchen med endast sex sekunder kvar trodde många att matchen skulle gå till förlängning. Men Luleå svarade och fick i en tvåpoängare med tre sekunder kvar. Tyvärr lyckades inte Lidingö kvittera ytterligare en gång och 2-poängsförlusten var ett faktum.

 

Men ett stort fall framåt med mycket bättre försvarsspel än i tidigare matcher. Bättre samspel offensivt och rätt beslut i rätt lägen. Endast några missade öppna skott stod i vägen för segern, sammanfattar coach Vasilis Skarlatos förlusten med. 


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer