DAGS ATT ANMÄLA SIG TILL SOMMARENS LÄGER FÖR ALLA SPELARE FÖDDA 2014 OCH TIDIGARE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Lidingö Basket
Easy basket omgång med mersmak!
2023-11-13 08:53
Tack för bra kamp Fryshuset!

Två matcher i serie Lätt på lördagen och två matcher i serie Svår på söndagen gav fyra starka segrar. Riktigt fina laginsatser båda dagarna!

 

På lördag åkte 10 killar till Tyresö och mötte först Tyresö, sen Viby i två matcher direkt efter varandra. Alla killar ville ha mer speltid och kämpade och sprang både i försvar och anfall. I stort sett alla bidrog till poängen i två stabila segrar. Snyggt!

 

På söndag spelade åtta taggade killar serie Svår i den fräschaste hallen vi spelat i, Rödabergshallen i centrala Stockholm. Nervöst innan, men tokbra försvar och ett anfall där passningarna börjar sitta och vi vågar attackera mot korgen, ledde till två solklara segrar mot Fryshuset och Central. Sista matchen bjöds det dessutom på en spektakulär ’buzzer beater’ som fick vår alltid så entusiastiska publik att skrika högt. 

En riktigt rolig helg! 

 
Våra sponsorer