DAGS ATT ANMÄLA SIG TILL SOMMARENS LÄGER FÖR ALLA SPELARE FÖDDA 2014 OCH TIDIGARE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Lidingö Basket
Lidingö P-12 Geparder

Välkommen till Lidingö Geparder P-12:s sida!

 

I år, säsongen 23/24, spelar vi sista året Easy Basket och är anmälda till två serier, svår/mellan (5-5) och lätt/mellan (5-5). Vi ser fram emot en härlig säsong med många matcher, roliga träningar och stora framsteg!

 

Coach Jacob och Christer och assisterande coacher Mats och Petra är taggade att leda laget tillsammans med vår lagkoordinator Filip!

En tokmaxad Basketlördag!
2024-01-22 20:12
Lyckliga killar fick en selfie med finalens MVP Charles Barton jr

Vilken lördag!

 

Kl 9.00 gick signalen och killarnas första 5-5 match någonsin på full plan i EB-serien satte igång. Kungsholmen fick se sig besegrade efter superfint försvar och många snabba uppspel. 10.40 fick även Huddinge känna på fart och fläkt och var chanslösa mot ett piggt Lidingö. Många härliga föräldrar bidrog till gott kafé och fin stämning i Källängen!


Coach Jacob och några spelare satte sig sen i bilen och blåste till Farstahallen där nästa matcher spelades 12.20 och 13.10, med minst lika övertygande spel och resultat. Vilka killar!

 

Efter dusch och Eau de cologne åkte de vidare till Hovet och en superhärlig SuperSaturday med trepoängs- och dunktävling. Några av killarna visade stolt upp sina selfies med herrfinalens MVP. En minnesvärd dag! 

Första hemmamatcherna i Hersbyhallen
2023-11-26 06:45
Tokladdade killar småsnackar med domaren inför första matchen

Fulladdad Easy basket omgång i Hersbyhallen i helgen för alla Lidingös lag födda 2012. Full fart hela dagen och ett otroligt lyckat och kul arrangemang, mycket tack vare hjälp, stöd, hejarop och engagemang från alla föräldrar! 

P12 Geparder hade fyra matcher och lyckades vinna allihop. Killarnas utveckling är enorm under hösten och numera kan vi utan tvekan kalla vårt försvar för imponerande. Det är inte kul att möta Lidingö, man får kämpa för varje poäng! Vilken kämpaglöd, fokus och laganda! Man kan känna på killarnas energi och glädje. 

Vi längtar redan till nästa omgång!

Easy basket omgång med mersmak!
2023-11-13 08:53
Tack för bra kamp Fryshuset!

Två matcher i serie Lätt på lördagen och två matcher i serie Svår på söndagen gav fyra starka segrar. Riktigt fina laginsatser båda dagarna!

 

På lördag åkte 10 killar till Tyresö och mötte först Tyresö, sen Viby i två matcher direkt efter varandra. Alla killar ville ha mer speltid och kämpade och sprang både i försvar och anfall. I stort sett alla bidrog till poängen i två stabila segrar. Snyggt!

 

På söndag spelade åtta taggade killar serie Svår i den fräschaste hallen vi spelat i, Rödabergshallen i centrala Stockholm. Nervöst innan, men tokbra försvar och ett anfall där passningarna börjar sitta och vi vågar attackera mot korgen, ledde till två solklara segrar mot Fryshuset och Central. Sista matchen bjöds det dessutom på en spektakulär ’buzzer beater’ som fick vår alltid så entusiastiska publik att skrika högt. 

En riktigt rolig helg! 

Easy Basket omgång i Hersbyhallen 25 november
2023-11-09 10:56

Lördag den 25 november arrangerar Lidingö Basket en Easy Basket omgång i Hersbyhallen. Det kommer vara full fart hela dagen med matcher mellan 11.30 - 19.00. Ansvariga lag är LIdingö F12, LIdingö Geparder P12 och Lidingö Lejon P12.

Södertälje cup levererade!
2023-11-05 14:38

Det blev sex matcher i Södertälje cup. Det var första gången på stor plan och man kunde nästan se utvecklingen på killarna från match till match.

 

Det blev tre vinster och tre förluster, och en fin bronsplats i b-slutspelet efter klar seger mot Östervåla sista marchen. Dessutom bjöds killarna på mysigt häng, några hamburgare, protein bars och en chicken nuggets-paus m.m. Kolgrillen serverade minnesvärda portioner. Föräldra-chatten gick het hela helgen. 

Otroligt fint gäng och minst lika fina och engagerade föräldrar/coacher gjorde denna turnering till en riktig höjdare! 

 

 
Våra sponsorer