DAGS ATT ANMÄLA SIG TILL SOMMARENS LÄGER FÖR ALLA SPELARE FÖDDA 2014 OCH TIDIGARE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Lidingö Basket
Bra spel men blandat resultat för damlaget
2024-01-15 10:37

Damlaget inleder 2024 i ett matchstim med fyra matcher på åtta dagar. Först ut var Östersund hemma och serieledaren Tureberg borta. Två matcher med väldigt olika karaktär, men Lidingö visade samma förstklassiga inställning i båda matcherna.

 

Referat: KFUM Lidingö Basket - KFUM Blackeberg Basket
Förlust i jämn match mot Blackeberg
2023-11-08 17:38

Lidingös damer som inlett säsongen fantastiskt bra med fyra segrar på de fem inledande matcherna tog i helgen emot toppkonkurrenten Blackeberg Basket som inför matchen hade lika många segrar och matchen skulle bli spännande efter en vändning från Lidingö.

Referat: Fryshuset Basket - KFUM Lidingö Basket
Vinst i förlängning mot Fryshuset
2023-10-29 21:33

Historien upprepade sig när Fryshuset tog emot Lidingö i Basketettan. En buzzer beater av Karolina Tellman i slutsekunden av ordinarie matchtid tog matchen till förlängning, och i förlängningen var Lidingö det bättre laget.

 

KLICKA HÄR FÖR ATT SE HIGHLIGHTS

Referat: KFUM Lidingö Basket - Alvik Basket
Tredje raka för damlaget
2023-10-19 09:58

Basketettan dam är en otroligt jämn serie i år där de flesta lag ser ut att kunna slå varann. Det kommer bli många jämna matcher och därför viktigt både resultatmässigt och mentalt att vinna mot Alvik i säsongens första riktiga kraftmätning. Matchen slutade 80-75 efter att Lidingö gjorde ett ryck i sista perioden.

Referat: KFUM Lidingö Basket - Norrort
Derbyvinst för Lidingös damlag
2023-10-11 10:37

På tisdagskvällen mötte Lidingös damer Norrort i Hersbyhallen. Hemmapremiär och inte mindre än tre comebackande spelare i Lidingö gjorde spelet lite nervöst i inledningen av matchen. Hemmalaget tog dock kommandot i slutet av första perioden och kunde sedan successivt öka avståndet till vinst 85-44.

Intervju med damlagets coach Pia Rosin
2023-10-09 15:31

Imorgon tisdag är det dags för hemmapremiär för damlaget. För motståndet står lokalkonkurrenten Norrort Basket. Inför matchen har vi träffat damlagets tränare Pia Rosin som nu gör sin andra säsong i Lidingö Basket för att kolla hur det står till inför premiären.

 
Våra sponsorer