DAGS ATT ANMÄLA SIG TILL SOMMARENS LÄGER FÖR ALLA SPELARE FÖDDA 2014 OCH TIDIGARE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Lidingö Basket
Referat: KFUM Lidingö Basket - Luleå Steelers
Bra insats räckte inte för herrarna
2023-12-04 14:21

Det blev en riktigt spännande och nervös avslutning på herrarnas hemmamatch mot Luleå Steelers i helgen. När Aleksandar Petrovic drog i en trea och kvitterade matchen med endast sex sekunder kvar av matchklockan så trodde nog många att matchen skulle gå till förlängning.

Referat: Umeå Basket - KFUM Lidingö Basket
Andra raka segern för herrarna
2023-11-08 14:57

I helgen var ett desarmerat herrarna uppe i Umeå i hopp om att ta andra raka segern efter årets tveksamma inledning med två raka förluster.

Referat: KFUM Lidingö Basket - Aros Basket
Herrarna tog sin första seger för säsongen efter drama
2023-10-30 09:45

Herrarna tog i Lördags sin första seger för säsongen i hemmapremiären mot Aros Basket men det var en seger som satt långt inne. Med endast tre sekunder kvar satte Oscar Granath två av sina sju poäng i matchen, vilket innebar två poängs ledning via ett väldigt svårt avslut från halvdistans med försvarare hängandes över sig. 

Hemmapremiär på lördag för herrarna mot Aros Basket
2023-10-27 11:33

På lördag är det äntligen dags för herrarna att spela sin första match för säsongen hemma i Hersbyhallen. Kom och heja fram våra herrar nu på lördag den 28 oktober klockan 15.00 när herrarna tar emot Aros Basket.

 
Våra sponsorer