DAGS ATT ANMÄLA SIG TILL SOMMARENS LÄGER FÖR ALLA SPELARE FÖDDA 2014 OCH TIDIGARE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Lidingö Basket
ANMÄL DIG
2024-01-03 12:25

Sedan 1980 har Lidingö Basket arrangerat sommarläger för sina ungdomsspelare, ett läger i början av sommaren för de yngre och ett i augusti för äldre spelarna. I år har vi valt att slå ihop lägren och kommer att arrangera ett stort läger för alla spelare födda 2014 och tidigare. 

Lägret i år kommer att gå av stapeln vecka 32 från måndag den 5 augusti fram till och med söndag den 11 augusti. Att få träna, spela, och leva basket under en hel vecka är grymt kul och att få umgås med spelare och ledare i alla åldrar är fantastiskt! Lägret kommer för första gången vara i Västervik där vi bor på Ludvigsborgsskolan precis intill den stora Sporthallen. Ludvigsborgsskolan har också en egen idrottshall och på andra sidan gatan ligger Västervik gymnasium med två egna hallar. Vi kommer även ha tillgång till ytterligare en fullstor hall en bit bort under veckan.

 

KLIKCA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLNINGSSIDAN

 
Våra sponsorer