DAGS ATT ANMÄLA SIG TILL SOMMARENS LÄGER FÖR ALLA SPELARE FÖDDA 2014 OCH TIDIGARE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Lidingö Basket

Lidingö Basket är en stor förening med över 700 medlemmar fördelade i både bredd- och elitverksamhet. Den stora majoriteten av våra ledare arbetar helt ideellt och lägger ner oändligt med tid utanför sina fullspäckade scheman med heltidsjobb eller studier. Vi som klubb för en ständig kamp med en knapp ekonomisk verklighet där vi vill möjliggöra basket för så många som möjligt för en så liten kostnad som möjligt samtidigt som vi vill belöna, kompensera och utbilda våra ledare så mycket vi kan. 

 

Lidingö Basket vill tacka alla sina samarbetspartners som hjälper till på olika sätt så att vi kan bedriva vår verksamhet. Vill ditt företag också hjälpa till? Det finns många sätt som du eller ditt företag kan bidra. Vi kan exempelvis erbjuda ditt företag exponering i Hersbyhallen, matchprogram, hemsida, sociala medier, matchkläder med mera. Ni kan också välja att stödja specifika events eller riktade insatser till pågående projekt, sektioner eller lag. 

 

Kontakta vår klubbdirektör och se hur du kan hjälpa till.

 

Erik Möller

erik@lidingobasket.se

070-593 86 00

 
Våra sponsorer