DAGS ATT ANMÄLA SIG TILL SOMMARENS LÄGER FÖR ALLA SPELARE FÖDDA 2014 OCH TIDIGARE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Lidingö Basket
Välkommen till KFUM Lidingö Basket

1974 startades den första basketföreningen på Lidingö. Från mitten av 80-talet pågick ett samarbete mellan Lidingö Basket och KFUM Central, därefter blev Lidingö Basket en egen KFUM-förening, KFUM Lidingö Basket. Föreningen har successivt vuxit sedan 1974 och idag är Lidingö Basket en stor ungdomsförening – den näst största på Lidingö!

Ledarna driver föreningen framåt
Lidingö Baskets viktigaste tillgång är alla engagerade ledare. I klubben verkar ca 75 ledare i föreningen varav ca 60 är utbildade coacher. Ledarna arbetar administrativt, men framförallt med att leda basketverksamheten för dryga 600-talet barn/ungdomar som spelar i något av de 35 lagen/grupperna vi har.

Basketfamiljen växer
Eftersom Lidingö Basket är en förening med huvudsak ideella ledare är samarbetet med näringslivet mycket viktigt. Utan samarbetspartners och sponsorer skulle inte Lidingö Basket kunna bedriva dagens verksamhet.

 
 
Våra sponsorer