DAGS ATT ANMÄLA SIG TILL SOMMARENS LÄGER FÖR ALLA SPELARE FÖDDA 2014 OCH TIDIGARE
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Lidingö Basket
LÄGER
Basketskolelägret 2023

Lidingö Basket anordnar läger och camper under hela säsongen. Klicka på lägren nedan för att läsa mer om det lägret du är intresserad av.

 

HÖSTLOVSLÄGER

Höstlovslägret är ett dagsläger som äger rum måndag till torsdag när skolorna har läslov. Lägret återstartades 2023 efter att ha legat på is i närmare ett decennium. Det första lägret blev en succé med närmare 50 barn under fyra dagar i Hersbyhallen.

 

NYÅRSLÄGER

Är ett dagsläger 2-5 januari i Hersbyhallen för spelare i EB-ålder och yngre. 2023 kortades lägret ner pga underhåll i Hersbyhallen.

 

SUMMERCAMP

Lidingö Summercamp är en ihopslagning av det lilla lägret som tidigare var på Flen och det stora lägret som tidigare har varit i Södertälje. 2024 kommer lägret äga rum 5-11 augusti i Väsetrvik. Lägret riktar sig mot alla spelare födda 2014 och tidigare.

 

PÅSKLOVSLÄGER

Är ett dagsläger 2-5 aprili Hersbyhallen för spelare i EB-ålder och yngre. 

 

MINIBASKETLÄGER

Ett av våra återkommande läger som infaller i maj varje år där våra tre yngsta åldersgrupper har lägerhelg med övernattning i Hersbyhallen.

 
Våra sponsorer